Bespaar op uw citytrip naar Londen met deze tips

Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Bespaar op uw citytrip naar Londen met deze tips

Heeft u een citytrip naar Londen geboekt? De activiteiten in Londen zijn vrij prijzig. Een museum, boottocht over de Thames, een bezoek aan London Eye en andere uitstapjes kosten al snel meer dan 20 pond per uitstapje. Wij geven u daarom graag een paar tips om een leuke en voordelige tijd te beleven in Londen!

London Oyster Card

De London Oyster Card is een handige OV-chipkaart en kan gebruikt worden voor al het openbaar vervoer in Londen. De London Oyster Card is erg handig, u betaalt nooit meer dan drie reizen binnen een zone met de metro of bus per dag. Deze OV-chipkaart is zeer geschikt voor toeristen. U hoeft zich niet meer bezig te houden met kaartjes, kortingen of daluren. Bij het inchecken bepaalt de computer aan de hand van uw London Oyster Card wat voor uw voordelig is. De kaart is gemakkelijk te gebruiken, u stort eerst zelf geld op uw Oyster Card en u krijgt een seintje bij het inchecken als uw budget bijna op is!

Waar koopt u een London Oyster Card?
De London Oyster Card kunt u kopen bij een van de automaten bij diverse metrostations in Londen. U kunt uw OV-chipkaart ook online bestellen, namelijk bij een online Britse Toeristenbureau. Wij raden uw wel aan om dit ongeveer een week voor uw vertrek naar Londen te bestellen!

Palace of Westminster

Palace of Westminster is een prachtig Paleis gelegen aan de rivier The Theems en is veruit het bekendste gebouw van Groot-Brittannië. Dit imposante gebouw is vanaf de buitenkant gratis te bezichtigen. Ook de bekende klokkentoren The Big Ben kunt u hier bezichtigen!

 

Regent’s Park

Londen kent een aantal fantastische parken, waaronder Regent’s Park de grootste is. In dit park vindt u tal van recreatie. Geniet van de heerlijke grasvelden, diverse speelplaatsen, tuinen, ruim 100 soorten vogels en prachtige bloemen. In Regent’s Park komt u ongetwijfeld eekhoorntjes tegen, de diertjes vindt u overal in het park!

Museum of London

Museum of London is een prachtige museum waar u de geschiedenis van Londen leert kennen. Het museum heeft meer dan 2 miljoen voorwerpen en heeft het grootste archeologische archief van Europa. Dit Londense museum neemt u mee naar de Prehistorische hoofdstad. Ontdek hoe Londen omging met de burgeroorlog en de branden. Wandel door een Victoriaanse straat, bezoek de Pleasure Gardens en kom meer te weten over de opvallende mode van de jaren 60. De deuren zijn dagelijks geopend van 10:00 – 18:00. Museum of London is geheel gratis te bezoeken!


Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...