Citytrip Nederland

Citytrip Nederland

hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Trein, bus en auto
bezienswaardigheden Bezoek o.a. Maastricht of Amsterdam
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Ontdek Hollandse charme tijdens een citytrip Nederland

Ontdek tijdens een citytrip Nederland de vele mooie plekken die Nederland rijk is. Steden als Utrecht, Den Haag en Amsterdam hebben ontzettend veel te bieden. Wandel door de smalle en charmante straatjes van deze oude steden, slenter langs de grachten en verdiep u in de rijke Nederlandse geschiedenis. De vele grachtenpanden doen denken aan vervlogen tijden. Of bezoek iets kleinere, maar minstens zo populaire steden als Maastricht en Groningen. In deze steden vindt u een enorm aanbod aan sfeervolle restaurants en winkels. Of combineer uw citytrip met een stukje Nederlandse natuur. Even buiten een grote stad als Den Haag kunt u bijvoorbeeld uitwaaien aan het strand van Scheveningen. Met de Noordzeewind in uw haren komt u even helemaal tot rust.


Bekijk alle citytrips naar Nederland


Uw Citytrip naar Nederland

citytrip amsterdam steden

Populaire steden in Nederland

Nederland telt een aantal mooie en populaire steden. Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam lenen zich uitstekend voor een citytrip. Hoofdstad Amsterdam staat onder andere bekend om haar statige herenhuizen, smalle straatjes en grachten. Kies tijdens een citytrip in Nederland bijvoorbeeld voor een boot tour over de grachten om Amsterdam te verkennen. Maar ook andere Nederlandse steden hebben elk hun eigen bouwstijlen en bezienswaardigheden. Rotterdam staat dankzij haar bijzondere architectuur bijvoorbeeld bekend als de modernste stad van Nederland.

citytrip amsterdam bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Voor historische- en culturele bezienswaardigheden kunt u in Nederland uitstekend terecht. Het land staat bekend om haar vele (wind)molens en groene natuur. Tijdens een tocht per auto door dit land ziet u veel moois. Of bewonder tijdens uw citytrip bezienswaardigheden in Nederlandse steden, zoals het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam en het Binnenhof in Den Haag. De laatstgenoemde stad is het politieke centrum van Nederland. Of laat u vereeuwigen bij de Dom in Utrecht, de grootste kerktoren van Nederland.

hotel nederland hotels

Hotels

Nederland heeft een groot aantal goed onderhouden hotels. Zo kunt u na een drukke dag in een stad als Amsterdam, Den Haag of Utrecht even helemaal bijkomen. In het centrum van Amsterdam bevindt zich bijvoorbeeld het Hilton Hotel en het Waldorf Astoria, waar een flink prijskaartje aan hangt. Voor een comfortabel verblijf kunt u ook een budget hotel overwegen. Zo staat het “Grand Hotel Karel V” als erg goed bekend in de stad, terwijl u voor een overnachting een goede prijs betaalt.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...