Citytrip Europa

Citytrip Europa

europa - Europa
hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Vliegtuig, bus, trein of auto
bezienswaardigheden Bezoek o.a. Londen, Parijs en Rome
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Ontdek een culturele en historische schatkamer tijdens een citytrip Europa

Een citytrip Europa staat bol van de kunst, cultuur en geschiedenis. Op dit eeuwenoude continent vindt u talloze interessante steden met een schat aan een rijke historie. Bezoek tijdens uw rondreis in Europa bijvoorbeeld de bruisende metropolen Londen, Parijs en Rome. Dankzij culturele hoogtepunten als de Eifeltoren, het Colosseum en de Big Ben verveelt u zich hier geen moment. Of kies voor kleinere steden, zoals het charmante Talinn in Estland, het Belgische Leuven en Lucca in Italië. Europa is een ideale bestemming voor een citytrip omdat u er gemakkelijk kunt reizen. Pak bijvoorbeeld de bus of ontdek de mooiste steden van Europa op uw eigen tempo met interrail. De meeste hotels in Europa bieden bovendien een net en comfortabel verblijf.


Bekijk alle citytrips naar Europa


Uw Citytrip naar Europa

londen steden

Populaire steden in Europa

Tijdens een citytrip Europa ontdekt u talloze interessante steden.  Miljoenensteden als Parijs, Rome, Londen en Barcelona trekken altijd veel bekijks. Met het vliegtuig, de auto of trein kunt u deze populaire steden gemakkelijk bereiken. Ook steden in Oost-Europa zijn erg in trek bij de toeristen. Zij kenmerken zich door een rijke geschiedenis en interessante bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het Tsjechische Praag met de beroemde Karelsbrug, de eeuwenoude synagoge in Krakow en Lissabon, waar de wereldberoemde tram 28 het stadsbeeld bepaald.

rome bezienswaardigheden

Europese bezienswaardigheden

Aan bezienswaardigheden geen gebrek tijdens een citytrip in Europa. In elke stad kunt u prachtige wandeltochten maken door het historische centrum. Hier vindt u bezienswaardigheden die u niet kunt missen. Zo is bijvoorbeeld de Eiffeltoren in Parijs het symbool van de ‘stad van de liefde’. ’s Avonds wordt dit bijzondere bouwwerk uit 1889 ook nog eens verlicht. Of bezoek de Big Ben en Buckingham Palace in magistraal Londen. Ook in Rome kijkt u dankzij eeuwenoude bezienswaardigheden als het Colosseum uw ogen uit.

hotels

Hotels in Europa

Tijdens een citytrip Europa wilt u natuurlijk een comfortabel en net verblijf. Over het algemeen zijn hotels in Europa zeer goed onderhouden. Dit is uiteraard wel afhankelijk van het aantal sterren dat het hotel heeft waarin u verblijft. Met de keuze voor een bekende hotelketen als Hilton, NH, Best Western en Marriot weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Maar Europa heeft ook hotels in lagere prijsklassen waar u prima een paar nachten kunt doorbrengen tijdens een citytrip.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...