Citytrip Malaga

Citytrip Malaga

bezienswaardigheden Bezoek o.a. Gibralfaro en Fundación Picasso
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Heerlijk bijkomen tijdens een citytrip Malaga

Heerlijk bijkomen met een Spaanse cava of een sangria op een terras terwijl de zon op uw bol schijnt. Of de hele dag wandelen in de stad en prachtige kathedralen en monumenten bewonderen, totdat uw voeten er zeer van doen. Tenslotte bijkomen van alle indrukken met uw voeten in het zand. Met een citytrip Malaga is het allemaal mogelijk. In deze bruisende Zuid-Spaanse stad aan de Costa del Sol beleeft u een heerlijke citytrip.

Bekijk alle citytrips naar Malaga


Citytrip top 3

informatie

Waarom Malaga?

  • Bezichtig het Gibralfaro, een prachtig kasteel naast het Alcazaba
  • Ontspan heerlijk aan de Costa del Sol
  • Voor een dagje avontuur ga je naar Tivoli World

Uw Citytrip naar Malaga

vliegveld malaga vervoer

Vervoer Malaga

Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam bieden elk vluchten aan naar Malaga. Het is ongeveer 3 uur vliegen naar deze Spaanse stad, en met 2 uur en 50 minuten is Eindhoven het kortste. Per week vertrekken vanaf Schiphol 24 vluchten naar deze zonnige bestemming, 12 vanaf Eindhoven en 8 vanuit Rotterdam. Na een korte vlucht kan uw citytrip Malaga dus al beginnen. U landt op Malaga Airport Costa del Sol, vanwaar het ongeveer 25 minuten rijden is met de taxi, bus of auto naar het centrum.

citytrip malaga bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Tijdens een wandeling in Malaga komt u een aantal mooie historische bezienswaardigheden tegen. In het centrum vindt u bijvoorbeeld de 16e eeuwse kathedraal van Málaga uit. Dit indrukwekkende bouwwerk is nooit geheel voltooid waardoor het de bijnaam ‘La Manquita Catedral de Málaga’  (manke dame) heeft gekregen. Malaga is ook de geboortestad van Pablo Picasso. Tijdens uw citytrip is een bezoekje aan een museum over deze beroemde kunstenaar zeker de moeite waard. In het ‘Museo Picasso Málaga’, gebouwd in een 16e eeuws paleis, kunt u diverse kunstwerken van Picasso bekijken.

hotel malaga hotels

Hotels

Diverse hotels bieden u een fijne overnachting aan in het centrum van Malaga.  Tip: een accommodatie van goede kwaliteit te kiezen kunt u alvast thuis recensies met elkaar vergelijken. Hotels in Malaga worden aangeboden in diverse prijsklassen. Een geliefd hotel midden in het centrum is bijvoorbeeld het luxe AC Hotel Málaga Palacio. Naast een zwembad, bar en restaurant heeft u hier een prachtig uitzicht op Malaga. Of kies voor een intieme sfeer in het driesterren hotel del Pintor.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...