Citytrip België

Citytrip België

hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Bus, trein of auto
bezienswaardigheden Bezoek o.a. Antwerpen, Brugge of Brussel
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Ontdek pure schoonheid tijdens een citytrip België

Voor een mooie stedentrip hoeft u het gelukkig niet ver te zoeken. Een citytrip België heeft ontzettend veel te bieden. Breng in ons buurland bijvoorbeeld een bezoek aan steden als Antwerpen, Brussel en Brugge. In de Belgische hoofdstad Brussel kunt u zich vergapen aan de mooiste kathedralen en kerken, zoals de Jeruzalemkerk en de Heilig-Bloedbasiliek. Het grote voordeel van een citytrip België is dat het relatief makkelijk kunt ontdekken. Dit land is immers niet groot, en steden liggen redelijk dicht bij elkaar in de buurt. De schoonheid van België is zelfs ontdekt door filmmakers uit Hollywood. Zo vormde Brugge het decor van de succesvolle blockbuster ‘In Bruges’. Tijdens een citytrip België ontdekt u de schoonheid van dit Europese land zelf.


Bekijk alle citytrips naar België


Citytrip top 3

Uw Citytrip naar België

citytrip belgie steden

Populaire steden in België

Tijdens een citytrip in België kunt u in korte tijd een paar mooie en populaire steden bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de grote havenstad Antwerpen,  die dankzij de vele winkelstraten, musea en kerken een populaire bestemming is voor een weekendje weg. Of wandel door de vele kleine straatjes en steegjes van Brugge, die niet voor niets bekend staat als het “Venetië van het Noorden”. Ook de  hoofdstad Brussel is dankzij haar vele bezienswaardigheden een populaire locatie voor een citytrip in België.

citytrip belgie bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

België heeft een groot aantal interessante bezienswaardigheden die u tijdens een citytrip niet mag missen. Zo trekken ‘Manneken Pis’ en het ‘Atomium’ veel bekijks als de symbolen van de Belgische hoofdstad Brussel. Ook de Grote Markt van Antwerpen is een bezoekje waard. Niet alleen vanwege de pintjes die u kunt drinken in de vele kroegjes, maar ook door de 123 meter hoge ‘Onze-Lieve’-Kathedraal’. Of ontdek al het moois van Brugge tijdens uw citytrip, en bezoek onder andere de indrukwekkende Jeruzalemkerk.

belgie hotel hotels

Hotels

Het prachtige België heeft verschillende hotels die van uw citytrip een nog groter succes maken. Brugge heeft bijvoorbeeld ‘hotel Casselburgh Brugge’ nabij interessante bezienswaardigheden.  Ook tijdens een tripje naar Brussel komt u niets tekort. In bijna alle hotels in België is wel WiFi en ontbijt aanwezig. Als u graag op een centrale plek wilt verblijven, is bijvoorbeeld het Metropole Hotel een prima keuze. Ook het ‘Sandton Brussels Centre’ heeft een centrale ligging, vlakbij alle hoogtepunten van de Belgische hoofdstad.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...