Citytrip Spanje

Citytrip Spanje

hotels Hotels en appartementen
bezienswaardigheden Bezoek o.a. Barcelona, Sevilla of Valencia
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Proef de Meditteraanse sfeer tijdens een citytrip naar Spanje

Spanje is het land van de paella, flamenco en siësta. Maar ook aan culturele en historische bezienswaardigheden heeft het geen gebrek. Ga er even tussenuit en ontdek tijdens een citytrip Spanje al het moois dat dit land te bieden heeft. In dit onder Nederlanders zeer populaire vakantieland op het Iberisch Schiereiland komt u indrukwekkende steden als Barcelona, Madrid en Sevilla tegen. Maar ook de pittoreske dorpjes in het mediterraanse landschap en de gastvrije bevolking zijn een bijzondere ervaring. De Spanjaarden laten u maar al te graag van hun overheerlijke ‘tapas’ genieten. Dompel u onder in de Spaanse cultuur, waar ontspanning en lekker eten erg belangrijk wordt gevonden. In Spanje beleeft u een fijne citytrip die u niet snel zult vergeten.


Bekijk alle citytrips naar Spanje


Uw Citytrip naar Spanje

citytrip valencia steden

Populaire steden in Spanje

In Spanje kunt u verschillende citytrips ondernemen naar grote en populaire steden. Niet voor niets is Spanje een populair vakantieland. Een van de meest geliefde steden is Barcelona. In deze op een na grootste stad van Spanje wonen maar liefst 1,6 miljoen inwoners. In deze metropool vindt u ontelbaar veel kunst, cultuur en geschiedenis. Wat betreft inwoneraantal moet Barcelona alleen Madrid voor zich dulden, waar 3,2 miljoen mensen wonen. Dankzij de vele historische monumenten vormt Madrid het culturele hart van Spanje.

citytrip spanje bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

In de prachtige Spaanse steden komt u veel interessante bezienswaardigheden tegen. Barcelona staat bijvoorbeeld bekend om de ‘Sagrada Familia’. Deze kathedraal van de Spaanse architect Gaudí werd al in de 19e eeuw gebouwd, maar is bijzonder genoeg nog steeds niet voltooid. De Spaanse hoofdstad Madrid vormt de residentie van de koninklijke familie. Een bezoek aan het Koninklijk Paleis staat voor veel toeristen dan ook op hun to-do-list. U kunt onder andere deelnemen aan een rondleiding, en 50 van de maar liefst 2800 kamers bewonderen.

hotel madrid hotels

Hotels

Afhankelijk van uw budget en wensen kunt u in Spanje verblijven in diverse soorten hotels. Goedkopere hotels bevinden zich op iets verder lopen van het centrum. Wilt u in Barcelona bijvoorbeeld een hotel tegen een betaalbare prijs? Op een halfuur lopen van de Sagrada Familia bevindt zich hotel ‘Praktik Rambla’. Maar ook grote ketens als Ibis en Marriot doen het goed in Spanje. In Madrid kunt u bijvoorbeeld verblijven in ‘Hotel Ibis Madrid’, gelegen midden in het centrum zodat u niet ver hoeft te lopen.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...