Citytrip Duitsland

Citytrip Duitsland

hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Bus, trein , vliegtuig of auto
bezienswaardigheden Bezoek o.a. Berlijn of Keulen
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Een citytrip Duitsland staat garant voor een overdaad aan historie en cultuur

Tijdens een citytrip Duitsland is voor jong en oud meer dan genoeg te ontdekken en te beleven. U kunt zich er ook prima ontspannen. Het land is gemakkelijk te bereizen, want het volledige infrastructuurnetwerk wordt voortdurend grondig onderhouden. Duitsland is schoon en de mensen super vriendelijk. Bezienswaardigheden variëren van het romantische Kasteel Neuschwanstein in Schwangau, tot de krijtrotsen in Jasmund National Park, tot de in 2005 gebouwde Allianz Arena bij München. De stad Berlijn is een groot museum, met een diversiteit aan toeristische trekpleisters. Goed eten en drinken is onderdeel van de Duitse levenswijze. Vlees en aardappelen horen bij de originele dagelijkse kost, maar er zijn voldoende alternatieven te vinden.

Steden in Duitsland


Bekijk alle citytrips naar Duitsland


Citytrip top 2

Uw Citytrip naar Duitsland

citytrip duitsland steden

Populaire steden

Duitsland is groot en kent daardoor een heel aantal steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Met Hamburg en Berlijn in het noorden, heeft u meteen de bekendste steden te pakken. Meer naar het oosten liggen Dresden en Leipzig. Wilt u meer naar het zuiden van Duitsland, dan kunt u een bezoekje wagen aan München. Dichterbij huis, in westelijk Duitsland kunt u een reis naar Düsseldorf en Duisburg plannen voor een geslaagde citytrip.

citytrip berlijn bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Berlijn heeft een van de mooiste dierentuinen in Europa, Zoo Berlin. Het park bestaat al sinds 1844 en laat ruim 1400 diersoorten zien. In Berlijn ligt ook de Brandenburger Tor. De Tor is een oude stadspoort uit 1734, die tegenwoordig symbool staat voor de hereniging van Oost en West Duitsland. Houdt u meer van natuur? Dan is een bezoek aan Mainau een aanrader. Of u kunt de rots Loreley bezoeken bij Sankt Goarhausen. Ook het Beierse Woud en het Zwarte Woud trekken jaarlijks duizenden actieve natuurliefhebbers.

hotel duitsland hotels

Hotels

Duitsland heeft ruim 170 hotelketens waar u uw overnachting kunt regelen. Er zijn budget hotels, waar u kunt overnachten voor 20 euro per nacht. Er zijn sfeerhotels, familiehotels en hotels met verschillende hoeveelheden aan sterren. U kunt bijvoorbeeld de keuze maken uit een modern hotel, zoals het Hyatt Regency in Düsseldorfs. Of juist romantisch in het imposante Althof Grandhotel in Schloss Bensberg in Gladbach. U kunt online of via uw reisagent heel veel informatie vinden over de overnachtingsmogelijkheden in de plaats van uw bestemming.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...