Citytrip Polen

Citytrip Polen

hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Vliegtuig of bus
bezienswaardigheden Bezoek de stad Krakau
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Dompel u onder in een rijke geschiedenis met een citytrip Polen

Tijdens een citytrip Polen ontdekt u een echte parel in Midden-Europa. Polen is een land vol historische- en culturele hoogtepunten. Leer dit land tijdens een citytrip optimaal kennen met een reis langs prachtige steden als Krakau en Warschau. Ontdek hun rijke geschiedenis in de vorm van indrukwekkende bezienswaardigheden. Een wandeltocht door het historische centrum voert u langs de soms tragische historie van dit land, zoals de Joodse wijk in Krakau. Maar ook voor meer ontspannen activiteiten is een citytrip in Polen een goede keus. Dit land heeft talloze leuke boetiekjes en restaurantjes waar het prima vertoeven is. Ervaar het land op zijn best en proef van typische gerechten uit de Poolse keuken zoals ‘bigos’ (gekruid vlees met zuurkool) en gans.

Steden in Polen


Bekijk alle citytrips naar Polen


Uw Citytrip naar Polen

citytrip polen steden

Populaire steden

Polen heeft een aantal populaire steden die dagelijks druk worden bezocht. De stad Krakau maakt dankzij haar rijke en soms duistere geschiedenis veel indruk. Het heeft veel te lijden gehad in de Tweede Wereldoorlog. Na een bezoek aan het historische stadscentrum kunt u even bijkomen in de vele restaurantjes of pubs die de stad telt. Ook de Poolse hoofdstad Warschau is een geliefde bestemming. Met het uitstekende openbaar vervoer kunt u in deze stad de eeuwenoude paleizen en kastelen bezoeken.

citytrip krakau bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De eeuwenoude Poolse geschiedenis is terug te zien aan haar bezienswaardigheden. Bezoek in hoofdstad Warschau bijvoorbeeld het koninklijk kasteel. In de Tweede Wereldoorlog werd dit monument vernietigd door de Duitsers, maar gelukkig is het nu weer in ere hersteld. Via de zogeheten ‘koninklijke route’ kunt u alle bezienswaardigheden van Krakau ontdekken. Of kies tijdens uw citytrip Polen voor ontspanning en bezoek in de populaire stad Krakau het marktplein ‘Rynek Glowny’, waar het dankzij de vele marktkraampjes altijd erg gezellig is.

hotel polen hotels

Hotels in Polen

Voor een rustig verblijf in het centrum heeft Polen een aantal goede hotels in de aanbieding. In het hart van het prachtige Krakau kunt u bijvoorbeeld verblijven in het fraaie ‘Hotel Pugetow Krakau’. U bent hier van alle gemakken voorzien. Of kies in een van de Poolse steden voor een verblijf in het Hilton Hotel, vaak gelegen midden in het centrum. Met het openbaar vervoer in Polen bent u bovendien dichtbij alle bezienswaardigheden.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...