Citytrip Afrika

Citytrip Afrika

afrika - Afrika
hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Vliegtuig
bezienswaardigheden Bezoek o.a. Marokko & Marrakech
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Echte avonturiers kiezen voor een citytrip Afrika

Afrika is een continent dat niet te vergelijken is met een van de andere continenten. Nergens ziet u een grotere diversiteit aan landschappen, vegetatie, wild life en afwisselende steden. In het oosten van Afrika kunt u de mooiste safari’s regelen tijdens uw citytrip Afrika, terwijl rond de evenaar grote regenwouden het landschap bepalen. U vindt er de Sahara, de savannen en uitgestrekte steppevlaktes. En voor de liefhebbers van zee en strand is Afrika met haar lange kustlijnen ook een prima plek om te vertoeven. Afrika is niet het makkelijkste land om doorheen te trekken. Wegen zijn uitgestrekt, leeg en soms aardig onbegaanbaar. Maar met een goede voorbereiding of een enthousiaste gids, beleeft u een reis die u niet snel vergeet.

Bestemmingen in Afrika


Bekijk alle citytrips naar Afrika


Uw Citytrip naar Afrika

citytrip afrika steden

Steden of natuur

Reizen door Afrika staan meestal niet in het teken van stedenbezoek. Kaapstad in Zuid-Afrika en Marrakech, de stad van koningen, in Marokko daargelaten. De sfeer in deze twee steden moet iedereen eigenlijk geproefd hebben. Kaapstad, met zijn bijzondere Tafelberg en indrukwekkende Robbeneiland, kan prima gecombineerd worden met een wijnroute langs de oostkust van Zuid-Afrika. Of een bezoek aan Krugerpark om wilde dieren te spotten. De piramides in Egypte zijn ook een belangrijke culturele bezienswaardigheid.

afrika safari bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

De verschillende landen van Afrika hebben u allemaal iets bijzonders te bieden. Denk aan de Victoria watervallen op de grens van Zimbabwe en Zambia. Of de Kalahari woestijn in Botswana. Bezoek de Masai in Kenia of beklim de Kilimanjaro in Tanzania. In Uganda kunt u de berg gorilla’s op korte afstand in het wild bekijken. En voor een heel ander uitzicht, kunt u een lodge huren in Etosha National Park in Namibië. Houdt u van zee, bezoek dan Madagaskar of de Maputo baai in Mozambique.

afrika hotels hotels

Hotels

Afrika staat niet bekend om zijn beste hotels. Natuurlijk zijn er de tophotels, waar u als u het vergelijkt met westerse prijzen, nog een prima prijs-kwaliteit verhouding zult vinden. Maar voor een stuk minder geld, vindt ook zeer acceptabele hotels. Probeer wel altijd een minimum van drie sterren te krijgen in uw hotel. Anders loopt u toch wel wat gezondheidsrisico’s, zeker als u ook wilt eten in het bijbehorende restaurant. Afrika leent zich ook prima voor een rondreis per camper.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...