Citytrip Amerika

Citytrip Amerika

hotels Hotels en appartementen
bezienswaardigheden Bezoek o.a. New York, Miami of Las Vegas
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Groots genieten tijdens een citytrip Amerika

De Verenigde Staten van Amerika zijn groot. Amerika kent niet zoveel historische gebouwen en verhalen, omdat de geschiedenis nog niet zo lang terug gaat. Met 50 deelstaten is het eigenlijk een te grote bestemming om slechts eenmalig te bezoeken. Bedenk op voorhand in welk jaargetijde u welke plaats gaat bezoeken. Het klimaat verschilt per deelstaat enorm. In het zuiden is het altijd warm tot heet, in het noorden kan het ijzig koud zijn. Met zijn grote verscheidenheid aan natuurparken en fenomenen, tal van attractieparken en een overschot aan verrassende steden, kunt u hier steeds opnieuw verblijven en nieuwe ontdekkingen doen. De mensen die interesse hebben in een citytrip Amerika, kunnen hier lezen over de belangrijkste toeristische trekpleisters van dit immense land.


Bekijk alle citytrips naar Amerika


Citytrip top 3

informatie

Waarom een citytrip naar Amerika?

  • De Amerikanen hebben zeer indrukwekkende steden die wereldwijd bekend staan. New York, San Fransisco, Washington en Vegas zijn hier enkele voorbeelden van.
  • De vliegtickets naar ‘The States’ worden steeds goedkoper! Profiteer nu van nog scherpere prijzen bij onze partners.

Uw Citytrip naar Amerika

citytrip new york steden

De belangrijkste steden

Bij een bezoek aan Amerika, kunt u perfect beginnen met New York. Deze metropool wordt ook wel de ‘stad die nooit slaapt’ genoemd. U kunt er dag en nacht terecht voor het meest ingetogen, maar ook het meest uitbundige vermaak. Naast New York, is San Francisco met zijn befaamde Golden Gate Bridge erg populair. Las Vegas is een walhalla voor kansspelen. Washington met het witte huis, Miami met zijn aantrekkelijke temperaturen en muziekstad Los Angeles behoren ook tot de bekende toeristische trekpleisters.

nationaal park amerika bezienswaardigheden

Bekende natuurparken

Amerika heeft tal van groots opgezette beschermde natuurparken. Omdat het land zo enorm uitgestrekt is, vindt u natuurparken in de woestijn en parken in juist heel erg bosrijke natuur. Met zijn duizelingwekkende afgronden moet iedereen eigenlijk ooit een bezoek hebben gebracht aan de Grand Canyon. Samen met Bryce Canyon de bekendste geologische verschijnselen van Amerika. Yosemite National Park en Yellowstone National Park zijn ook onmisbaar op uw to do lijstje. U moet voor een bezoek aan een van de parken minstens een dag uittrekken.

hotel amerika hotels

Hotels en motels

Omdat de reisafstand in Amerika vaak erg groot is, kunt u ervoor kiezen om een camper reserveren. Maar Amerika kent meer dan genoeg hotels en motels om te overnachten. Motels zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan hotels, maar de kwaliteit kan nog wat te wensen overlaten. Rondom de grootste toeristische trekpleisters is het verstandig om uw slaapplaats op voorhand te reserveren. Anders loopt u het risico dat u een heel eind moet rijden voordat u een vrije accommodatie vindt.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...