Citytrip Miami

Citytrip Miami

bezienswaardigheden Bezoek o.a. Miami Beach en de Freedom Tower
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Citytrip Miami – Caribisch Amerika

Zon, zee, palmbomen en een ontspannen sfeer. Dat is Miami ten voeten uit. De Caribische invloeden zorgen ervoor dat deze Amerikaanse stad een heel uniek karakter heeft. De bijzondere Art Deco gebouwen bepalen hier voor een groot deel het straatbeeld. Strandliefhebbers trekken richting Miami Beach, waar een langgerekt strand  op u ligt te wachten. Hier kunt u heerlijk zonnebaden, wandelen en mensen kijken. Ook in de avonduren is het bijzonder levendig langs het strand. Diverse terrassen blijven tot in de late uurtjes vol en langs het strand zorgen diverse clubs voor een bruisend nachtleven. In Little Havana waant u zich plots in de hoofdstad van Cuba, waar Spaans de voertaal is. Voor een multiculturele vakantie is een citytrip Miami zeker geschikt.

Bekijk alle citytrips naar Miami


Citytrip top 4

informatie

Waarom Miami?

  • Laat uw verrassen in het Bayfront Park
  • Bezoek het interessante Museum of Science
  • Ontspan heerlijk op Miami Beach

Uw Citytrip naar Miami

vliegveld miami vervoer

Vervoer naar Miami

Vanaf Schiphol kunt u in ongeveer 14 uur op de internationale luchthaven van Miami staan. De reistijd is afhankelijk van het aantal tussenstops en van hoe lang die tussenstops duren. Tijdens een vlucht naar Miami maakt u één of twee tussenstops. Deze tussentijdse landingen worden onder andere gedaan in Madrid, Londen of Zürich en duren gemiddeld 2 uur. Diverse luchtvaartmaatschappijen hebben Las Vegas als eindbestemming, waaronder Lufthansa, Air Canada, Alitalia en Air France. Het vliegveld bevindt zich op zo’n 13 kilometer ten noordwesten van Miami.

citytrip miami bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Miami is vooral bekend om zijn strand Miami Beach. Langs de boulevard Ocean Drive is het zien en gezien worden. U kunt hier flaneren langs het strand of een plekje nemen op één van de gezellige terrasjes. Voor een beetje cultuur bezoekt u de Freedom Tower. Een opvallende gele toren, waar Cubaanse immigranten destijds hun eerste stappen naar de vrijheid zetten. In het openlucht winkelcentrum Coconut Grove kunt u naar hartenlust winkelen en ook hier is het aanbod aan terrasjes groot.

hotel miami hotels

Hotels

Tijdens een citytrip Miami vind u de mooiste hotels op de beste locaties. Luxe hotels langs het strand waar u vanuit uw hotelkamer een prachtig uitzicht hebt over de zee of een modern hotel in het beroemde Art Deco district met winkels en horeca op loopafstand. Veel hotels geven aan gezinsvriendelijk te zijn, wat vooral betekend dat er extra bedden op de kamer gezet kunnen worden. De meeste hotels bieden extra grote bedden aan, waarop u heerlijk aan ow nachtrust komt na een dag vol zon en sensatie.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...