Citytrip Italië

Citytrip Italië

hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Vliegtuig of auto
bezienswaardigheden Bezoek o.a. Florence, Rome of Venetië
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Ervaar het goede leven tijdens een citytrip Italië

Italië is niet voor niets een van de populairste bestemmingen voor een citytrip. De vele historische steden, mooie natuur en heerlijke keuken maken een citytrip Italië tot een onvergetelijke ervaring. Het land heeft zoveel te bieden, dat u dient te kiezen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Italiaanse hoofdstad Rome en ervaar zelf waarom deze metropool “de eeuwige stad” wordt genoemd. Of verbaas u over de prachtige gebouwen in Renaissance stijl die Florenze rijk is. Ook in deze stad raakt u niet uitgekeken. Of maak tijdens een citytrip Italië een uitstapje naar het eiland Sicilië en beklim de vulkaan de Etna, de hoogste actieve vulkaan van Europa. Vier uw citytrip tenslotte met een overheerlijke pizza in een sfeervol Italiaans restaurant.


Bekijk alle busreizen naar Italië


Uw Citytrip naar Italië

citytrip italie steden

Populaire steden Italië

Italië heeft ontelbaar veel populaire steden vol cultuur, geschiedenis en lekker eten. Een citytrip Italië is dan ook een onvergetelijke ervaring. Een van de populairste steden van Italië is Rome, waar bijna 3 miljoen mensen wonen. Dankzij haar vele historische bezienswaardigheden wordt Rome ook wel de “Eeuwige Stad” genoemd. Maar Italië telt nog veel meer populaire steden, bijvoorbeeld Florence. Deze stad is iets rustiger dan in Rome, maar dankzij de rijke architectuur en vele bezienswaardigheden is het minstens zo interessant.

citytrip rome bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

In het bruisende Italië ontdekt u tijdens een citytrip prachtige bezienswaardigheden. Bezoek in Rome bijvoorbeeld het Colosseum, waar de gladiatoren ooit vochten voor hun leven. Of gooi een muntje in in de Trevi fontein en beproef uw geluk. Ook voor architectuurliefhebbers is een citytrip Italië een groot feest. Met name Florence heeft prachtige bezienswaardigheden in Renaissance stijl, zoals de 13e eeuwse ‘Palazzo Vecchio’. Vergeet ook niet om de beeldengalerij in het centrum te bezoeken, met de wereldberoemde ‘David’ van Michelangelo.

hotel italie hotels

Hotels

In diverse Italiaanse steden kunt u verblijven in een aantal comfortabele en nette hotels. Kies in Rome bijvoorbeeld voor het ‘Eurostar International Palace Hotel’, vlakbij de Via Nazionale, Piazza Venezia en Piazza Republicca. Hotels in het centrum van steden als Rome en Florence zijn door hun uitstekende ligging vaak prijzig. Voor een simpele accommodatie in Florence is het ‘Ostello Archi Rochi’ bijvoorbeeld een idee. Met nette kamers en WiFi is dit een prima hotel om een paar nachten door te brengen.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...