Citytrip New York

Citytrip New York

bezienswaardigheden Bezoek o.a. Empire State Building en Central Park
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Citytrip New York - De stad van de eindeloze mogelijkheden

Iedereen heeft wel een beeld bij de stad New York. We kennen allemaal de beelden van Times Square, The Empire State Building en ook de skyline staat, zonder hem in het echt bewonderd te hebben, in ons geheugen gegrift. De stad is een geliefd decor voor populaire films en tv-series. Maar toch is het de moeite waard om de stad ook eens in het echt te bekijken. In deze bruisende stad valt 24 uur per dag wel iets te beleven. Er zijn heel veel bezienswaardigheden, waaronder het vrijheidsbeeld, Ground Zero en The Museum of Natural History. Wie geen zin heeft om uren in de rij te staan kan een fiets huren en zo de stad verkennen. Strijk neer in Central Park of Bryant Park en steek de East River over naar Brooklyn via de imponerende Brooklyn Bridge. Een citytrip New York is een onvergetelijke ervaring.

Bekijk alle citytrips naar New York


Citytrip top 3

informatie

Waarom New York?

  • Bezichtig het toonbeeld van Amerika: Het Vrijheidsbeeld!
  • Heerlijk wandelen door Central Park, het stadspark van New York
  • Kijk uw ogen uit op het Rockefeller Center

Uw Citytrip naar New York

vlucht new york vervoer

Vervoer naar New York

Diverse luchtvaartmaatschappijen bieden tickets aan naar deze Amerikaanse stad. Vanaf Schiphol vliegt u in minder dan 7 uur naar New York. De metropool beschikt over maar liefst 3 vliegvelden. De bekendste en grootste is het John F. Kennedy International Airport. Verder kunt u ook landen op LaGuardia Airport en Newark Liberty International Airport. Indien u naar Amerika reist moet u er wel rekening mee houden dat u, wegens de aangescherpte veiligheidscontroles, zeker 3 uur van te voren op het vliegveld aanwezig moet zijn.

new york straten bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Tijdens uw citytrip naar New York kunt u genieten van een groot aantal bezienswaardigheden. In de haven van New York staat het Vrijheidsbeeld bezoekers welkom te heten. De Chrysler Building, het Empire State Building en het Woolworth Building bepalen voor een groot deel de skyline van New York. Andere imponernde gebouwen zijn Trinity Church, Federal Hall en het Flatiron building, die zijn naam te danken heeft aan zijn bijzondere vorm. In deze drukke stad zijn opvallend veel parken te vinden. Denk aan; Battery Park, Bryant Park, Columbus Park en Central Park.

hotel new york hotels

Hotels

Frank Sinatra zong het al; a city that never sleeps. Toch zijn er prachtige hotels te vinden tijdens een citytrip in New York, waar u, al is het maar even, uw ogen kunt sluiten. De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Van goedkope, kleine hotelkamers net even buiten het centrum, tot luxe hotelkamers waar u zich een filmster waant. New York heeft een naam hoog te houden, dus ook in deze stad vind u de meest bijzondere design hotels waar overnachten een spectaculaire ervaring wordt.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...