Citytrip Brugge

Citytrip Brugge

vliegtuig Trein, bus en auto
bezienswaardigheden Bezoek o.a. Belfort van Brugge en Provinciaal Hof
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Laat u ontroeren tijdens een citytrip Brugge

Schilderachtig Brugge ademt cultuur en geschiedenis. Niet voor niets heeft UNESCO deze Belgische stad tot ‘werelderfgoed” benoemt. De monumentale panden, trapgevels, smalle straatjes maken indruk op jong en oud. Een stedentrip naar Brugge vergeet u nooit weer. De stad vormde zelfs het toneel voor een Hollywood film uit 2008.

Bekijk alle citytrips naar Brugge


Citytrip top 3

informatie

Waarom Brugge?

  • Laat uw verrassen door de middeleeuwse stad
  • Bezoek de schitterende Belfort van Brugge
  • Maak een interessante tour door de bierbrouwerij de Halve Maan

Uw Citytrip naar Brugge

vliegveld brugge vervoer

Vervoer naar Brugge

Tussen Nederland en Brugge bestaan zeer goede treinverbinding. Vanuit de meeste steden in Nederland vertrekt regelmatig een rechtstreekse intercity naar West-Vlaanderen. U reist daarbij richting Vlissingen. Vanuit Rotterdam duurt de reis 3 uur en 51 minuten, en een trein uit Amsterdam doet er 5 uur over.  Vervolgens stapt u over naar Breskens in Zeeuws-Vlaanderen, vanwaar bus 42 u naar Brugge brengt. De Nederlandse busmaatschappij Veiolia en het Belgische De Lijn rijden richting de stad. In het geval van gewijzigde vertrektijden kunt dient u 9292ov.nl te raadplegen.

citytrip brugge bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Brugge telt een aantal interessante bezienswaardigheden. Het stadhuis is bijvoorbeeld een imposant monumentaal gebouw dat zeker een bezoekje waard is. Ook de verschillende kerken in het hart van Brussel laten ongetwijfeld veel indruk achter. De St. Salvatorskathedraal, de Jeruzalemkerk en de Heilig-Bloedbasiliek kenmerken zich door een schitterende architectuur.

brugge hotel hotels

Hotels

Het prachtige Brugge heeft verschillende hotels die uw citytrip nog mooier maken. Voor een verblijf in het hart van de stad kiest u bijvoorbeeld voor hotel Casselburgh Brugge. Deze bevindt zich op loopafstand van prachtige bezienswaardigheden als de Jeruzalemkerk en de Salvatorskathedraal. Ook de hotels Martin’s Brugge en het Prinsenhof zijn gelegen op een ideale locatie en van alle gemakken voorzien. Zo komt u tijdens een citytrip Brugge niets tekort.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...