Citytrip Antwerpen

Citytrip Antwerpen

vliegtuig Trein, bus en auto
bezienswaardigheden Bezoek o.a. Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en de Grote Markt
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

De hele dag plezier tijdens een citytrip Antwerpen

Tijdens een citytrip Antwerpen hoeft u zich nooit te vervelen. In deze Belgische stad bruist het 24 uur per dag van de activiteiten. Slenter langs de kleine straatjes en shop-till-you drop in de prachtige winkelstraten. Geniet ondertussen van de Belgische sfeer in de leuke kroegen op de Grote Markt en proost met een ‘pintje’ op een geslaagde citytrip in Antwerpen. Voor modeliefhebbers zijn er diverse musea. Ook voor cultuurliefhebbers is Antwerpen een geweldige plek. Het heeft midden in het centrum onder andere een imponerende kathedraal, inmiddels het symbool van deze stad. Kom tenslotte bij in een van de fijne hotels die Antwerpen rijk is.

 

Bekijk alle citytrips naar Antwerpen


Citytrip top 4

informatie

Waarom Antwerpen?

  • Bezichtig de prachtige hoofdkerk van Antwerpen
  • Laat u verrassen door de heerlijke speciaal bieren
  • Loop rond op de Grote Markt in de oude stad

Uw Citytrip naar Antwerpen

trein antwerpen vervoer

Vervoer naar Antwerpen

Een van de voordelen aan een citytrip Antwerpen, naast het feit dat het ontzettend interessant is, is het feit dat de verbinding met Nederland zo goed is. Met de Internationale Intercity kunt u dagelijks 12 keer vanuit Den Haag via Rotterdam naar Antwerpen reizen. Vanuit Rotterdam duurt de reis 1 uur en 15 minuten. Deze intercity heeft ook nog een tussenstop op station Dordrecht en soms station Roosendaal. Vervolgens rijdt u naar Station Antwerpen en kan uw citytrip beginnen.

 

citytrip antwerpen bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Antwerpen is een stad om trots op te zijn. Het heeft prachtige winkelstraten, maar ook kleine straatjes vol leuke boetiekjes. De Grote Markt van Antwerpen is een bijzonder sfeervolle plek met leuke kroegen en cafeetjes. Boven de oude binnenstad torent bijvoorbeeld de Onze-Lieve-Kathedraal uit. Dit gebouw van maar liefst 123 meter hoog heeft onder andere prachtige fresco’s. Binnenin kunt u een tentoonstelling van Peter Paul Rubens bezoeken. Als modeliefhebber kunt u urenlang struinen door de meest waanzinnige kledingcollecties in het Modemuseum in de Nationale straat.

hotel antwerpen hotels

Hotels

Tijdens een citytrip Antwerpen is het fijn om na een drukke dag bij te komen in een comfortabel hotel. De stad heeft diverse hotels in verschillende aanbiedingen. Voor luxe kunt u bijvoorbeeld terecht in het 4 sterren ‘Raddison Blue Astrid Hotel’ en de ‘Keyser Hotel’. Deze bevinden zich midden in het centrum, en vlakbij het centraal station. Zo hoeft u na aankomst in Antwerpen dus niet ver te lopen. Voor een comfortabel hotel in een lagere prijsklasse is ‘Hotel Antwerp Harbour’ een tip, nabij de beroemde Antwerpse haven.

Na uw verblijf in Antwerpen zo enthousiast geworden dat u wilt verhuizen? Bekijk hier een verhuisfirma Antwerpen.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...