Citytrip Azië

Citytrip Azië

hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Vliegtuig
bezienswaardigheden Bezoek o.a. China, Japan of Thailand
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Grote diversiteit tijdens een citytrip Azië

Azië is het grootste werelddeel van alle continenten. Het loopt van Egypte in het westen, tot aan de stille Oceaan in het Oosten. Door zijn oppervlakte kunt u zich voorstellen dat Azië een grote diversiteit aan landschappen en culturele bezienswaardigheden kent. De roerige historie in Azië heeft zijn sporen achtergelaten in het landschap en de levenswijze van zijn inwoners. Het gebied is doordrenkt door verschillende godsdiensten. U vindt hindoeïstische invloeden, het boeddhisme speelt een grote rol, net als de islam en het katholicisme. Zelfs als u een heel jaar in Azië verblijft, kunt u niet alle bijzondere hoogtepunten zien die het land rijk is, maar er zijn er een paar die u eigenlijk niet zou moeten missen.


Bekijk alle citytrips naar Azië


Uw Citytrip naar Azië

bangkok tempel steden

Steden in Azië

Azië heeft ontzettend veel steden en dorpjes. Bangkok in Thailand is een stad die u gezien en beleefd moet hebben. De sfeer in Bangkok is niet super, maar de vele restaurants en hotels zijn perfect. En Bangkok heeft vele bezienswaardigheden die een citytrip toch meer dan de moeite waard maken. In tegenstelling tot Bangkok, is Hanoi in Vietnam is ondanks zijn grootte juist erg knus. Ubud in Indonesie heeft een heel erg ontspannen sfeer, net als Luang Prabang in Laos.

citytrips azie bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

In de buurt van de stad Siem Reap in Cambodja, vindt u Angkor Wat en Ta Prhom. Beiden zijn onderdeel van het grootste tempelcomplex van de wereld. Ook de tempels van Bagan in Myanmar en Borobodur op Java zijn zeer indrukwekkend. Geniet van de natuur van Ha Long Bay in Vietnam of bezoek de Tanah Lot  tempel op het eilandje bij Bali. Houdt u ook van moderne bouwwerken? Dan zijn de Petronas Twin Towers in Kuala Lumpur de moeite waard.

hotel azie hotels

Hotels

Als u een citytrip Azië gaat ondernemen, heeft u een overschot aan keuzemogelijkheden wat betreft overnachtingen. Azië is het backpackers continent bij uitstek. Dat betekent dat u niet perse op voorhand een hotel of overnachtingsplaats hoeft te reserveren. U moet er wel rekening mee houden dat de kwaliteit van het hotel sterk afhankelijk is van de prijs. Overnachten met enige luxe hoeft in Azië helemaal niet duur te zijn, maar te goedkope hotels zijn lang niet altijd goed verzorgd volgens Europese standaard.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...