Citytrip Marokko

Citytrip Marokko

hotels Hotels en appartementen
bezienswaardigheden Bezoek o.a. de stad Marrakech
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Romantisch Marrakech bij Citytrip Marokko

Marokko ligt in het noordwesten van Afrika. Het is een prima land om een lange strandvakantie te boeken. U kunt er mooie rondreizen maken tijdens uw citytrip Marokko waarbij alle koningssteden aangedaan worden. Maar ook voor een korte citytrip lenen de steden van Marokko zich prima. U kunt een uitgebreid reisadvies opvragen bij verschillende instanties. U krijgt dan meer inzicht in bijvoorbeeld het klimaat, uw veiligheid met betrekking tot bijvoorbeeld bosbranden en gezondheid. U ziet de benodigde reisdocumenten, visa en eventuele geëiste vaccinaties. Besluit u Marokko te willen verkennen, dan zult u niet ontkomen aan de sferen van duizend en één nacht in de oude Medina’s van de verschillende steden, van bijvoorbeeld Marrakech, Fez en Casablanca. Erg leuk om eens van dichtbij mee te maken.

Steden in Marokko


Bekijk alle citytrips naar Marokko


Citytrip top 3

Uw Citytrip naar Marokko

citytrip marrakech steden

Populaire steden

Marrakech, ook wel de ‘Rode Stad’ genoemd, is de drukst bezochte en misschien ook wel de meest imposante stad van Marokko. De straatartiesten op het grote plein ‘ Djema el Fna’ maken elke avond plaats voor een waar openlucht restaurant. In Fez, de oude hoofdstad van Marokko wordt alles in de oude stad nog met ezeltjes vervoerd. De vele pleinen en paleizen zijn een lust voor het oog. Agadir, Tanger en Meknes zijn ook mooie steden om aan te doen.

marokko citytrip bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Ouzoud is echt een plaats om tot rust te komen. De Cascades d’Ouzoud, ofwel de watervallen zijn de grootste trekpleister van het dorp. Je kunt er prima wandelen langs de kilometers lange olijfboomgaarden. Of een verkoelende duik nemen in een van de natuurlijke bronnetjes die overal ontspringen. De stad Merzouga, ook wel de woestijnstad genoemd, is bijzonder vanwege zijn ligging middenin de Sahara. Tijdens de kamelensafari waant u zich een echte Aladin of Jasmine onder de sterrenhemel.

marokko hotel hotels

Hotels

Zoals elk land, kent Marokko budgethotels en hotels met het maximum aan sterren. Hotels zoals er dertien van zijn in een dozijn, maar ook echte sfeervolle hotels. In veel hotels wordt het duizend en één nacht thema doorgetrokken in de ambiance van het hotel. Er zijn internationale hotelketens, zoals het Pullman en Four Seasons hotel, maar ook puur Marokaanse hotels, waar u de volledige overdadige cultuur kunt beleven. Laat u dus vooraf goed voorlichten voor de ultieme Marokko ervaring.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...