Citytrip Zweden

Citytrip Zweden

hotels Hotels en appartementen
bezienswaardigheden Bezoek de stad Stockholm
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Geniet van natuur en cultuur tijdens een citytrip Zweden

Scandinavië is een geweldige bestemming voor een korte vakantie. Een citytrip Zweden zorgt dan ook een onvergetelijke tijd. Dit land staat bekend om haar prachtige natuur, en dat op maar een paar uur vliegen vanaf Nederland. Het heeft maar liefst 2900 nationale parken en 3.500 natuurreservaten. Tijdens een citytrip Zweden heeft u dus genoeg mogelijkheden om te genieten van de natuur. Zo komt u even helemaal tot rust. Of bezoekt u liever een van de mooie steden die Zweden rijk is? In de hoofdstad Stockholm kunt u ontzettend veel bekijken. Snuif cultuur en bekijk bijvoorbeeld het Koninklijk Paleis, of geniet van een indrukwekkend uitzicht over de stad vanaf de SkyView. In heel Zweden kunt u bovendien verblijven in uitstekende hotels.

Steden in Zweden


Bekijk alle citytrips naar Zweden


Citytrip top 3

Uw Citytrip naar Zweden

citytrip zweden steden

Populaire steden in Zweden

Zweden telt een aantal mooie steden. Voor een citytrip wordt vaak gekozen voor Stockholm, Göteborg of Mälmo. In vergelijking met Parijs, Londen of Rome zijn deze steden niet ontzettend groot. In heel Zweden wonen dan ook maar negen miljoen mensen. Toch herbergen de steden diverse schitterende paleizen, historische bezienswaardigheden en gebouwen in de meest bijzondere architectuurstijlen. Dankzij de grote winkelstraten kunt u hier ook prima een nieuwe garderobe inslaan. Vanaf Nederland bereikt u Zweden bovendien al in een paar uur.

citytrip stockholm bezienswaardigheden

Zweedse bezienswaardigheden

Stockholm, Göteborg en Mälmo bevinden zich in het zuiden van Zweden. In het centrum van deze steden komt u mooie bezienswaardigheden tegen, zoals de grootste brug van Europa in Mälmo. Deze enorme brug zorgt voor een verbintenis tussen Zweden en Denemarken. Toch is het vooral Stockholm dat vooral bekend staat als “het Venetië van het Noorden”. In de Zweedse hoofdstad stikt het namelijk van de schitterende bruggen, meren en paleizen. Tijdens een citytrip Zweden kijkt u dan ook uw ogen uit.

hotel stockholm hotels

Hotels

Wat betreft hotels heeft u tijdens een citytrip Zweden een zeer ruime keuze. De accommodaties zijn vaak zeer netjes. In Göteburg bevinden zich een aantal luxe 4 sterren accommodaties, zoals het ‘Gothia Towers Hotel’.  Hier bent u van alle gemakken voorzien. U kunt er de dag ’s ochtends goed beginnen met een ontbijt en wandelt in korte tijd naar een van de bezienswaardigheden in de stad In een iets lagere prijsklasse ligt het ‘Grand Hotel Garden Mälmo’, dat desondanks goed is voor vijf sterren.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...