Citytrip Thailand

Citytrip Thailand

hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Vliegtuig
bezienswaardigheden Bezoek de stad Bangkok
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Tijdens een Citytrip Thailand wordt uw droom werkelijkheid

Als u aan Thailand denkt, denkt u aan lange witte stranden en een heldere blauwe zee. Van uzelf, liggend in een hangmat, met een cocktail in de hand. Thailand is sinds jaar en dag al een topbestemming voor Europese vakantiegangers, vanwege de aantrekkelijke prijzen, de vele bezienswaardigheden en de belofte van paradijselijke stranden. Thailand heeft een tropisch klimaat, waardoor het het gehele jaar warm is, maar wel vochtig. De beste reistijd voor Thailand is afhankelijk van uw bestemming en het type vakantie dat u wilt hebben. Een rustige strandvakantie vraagt een ander weertype dan een trektocht in Chiang Mai. Het zuiden van Thailand is warmer dan de rest van het land, maar heeft ook meer regenval. Een citytrip Thailand is zeker de moeite waard.

De stad Bangkok


Bekijk alle citytrips naar Thailand


Citytrip top 3

Uw Citytrip naar Thailand

citytrip thailand steden

Bangkok

Bangkok wordt de backpackers hoofdstad van Azië genoemd en dat is niet voor niets. Praktisch alle internationale vluchten landen daar en tal van excursies door heel Thailand, beginnen in Bangkok. En waarom dan ook niet even blijven hangen, om de tempel met de Liggende Boeddha te bekijken? Of een floating markt te bezoeken in een van de vele kanalen. Bezoek Chinatown of de Chatuchakmarkt die elk weekend gehouden wordt. Deze markt kent bezoekersaantallen van 300.000 man en zijn razend populair.

citytrip bangok bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Thailand heeft niet zo heel veel grote steden om te bezoeken. Chaing Mai, als tweede stad van Thailand is nog wel aantrekkelijk vanwege de vele tempels in de binnenstad. Het gebrek aan grote steden neemt niet weg dat u een heerlijke reis kunt beleven, door een rondreis te maken langs de het schiereiland Phuket, het paradijselijke Ko Chang, of de stranden van Kho Phi Phi. Voor een diepgaandere bestemming bezoekt u de brug over de Kwai rivier, als onderdeel van de dodenspoorlijn richting Myanmar.

thailand hotel hotels

Hotels

Thailand wemelt van de hotels, motels, hostels, en guesthouses. Over het algemeen liggen de prijzen stukken lager dan in Europa. Door de stijging van het toerisme in Thailand, nemen de prijzen wel langzaam toe. Vanaf ongeveer tien euro per nacht kunt u redelijk goed overnachten. U kunt zich voorstellen dat ook de luxere hotels en de hotels met huisjes op het strand meer dan goed te betalen zijn. Controleer vooraf recensies van het hotel dat u wilt bezoeken om tegenslag te voorkomen.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...