Citytrip Verenigde Arabische Emiraten

Citytrip Verenigde Arabische Emiraten

hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Vliegtuig
bezienswaardigheden Bezoek o.a. Abu Dhabi of Dubai
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Een cityrip Verenigde Arabische Emiraten, een bruisende beleving

De Verenigde Arabische Emiraten bestaan uit zeven verschillende emiraten in de Perzische Golf. Het land grenst aan Oman en Saoedi Arabië. De zeven emiraten zijn grotendeels afhankelijk van de verkoop van olie. Abu Dhabi is het grootste emiraat en heeft de meeste olieproductie. De belangrijkste bezienswaardigheden van de emiraten liggen in Dubai en Abu Dhabi, wat ze voor toeristen het meest aantrekkelijk maakt. Maar dat maakt een bezoek aan de andere vijf emiraten niet minder de moeite waard. De temperatuur in de Emiraten is warm in de winter, tot extreem heet in de zomer. Er valt weinig neerslag, maar de luchtvochtigheid is relatief hoog. De temperatuur van het zeewater ligt altijd boven de 30 graden.


Bekijk alle citytrips naar Verenigde Arabische Emiraten


Uw Citytrip naar Arabische Emiraten Verenigde

citytrip verenigde arabische emiraten steden

Dubai

Alleen al in Dubai kunt u zich met gemak enige tijd vermaken. In Dubai staat het hoogste gebouw van de wereld, de Burj Khalifa. Het gebouw is 828 meter hoog en heeft een uitkijkplatform op de 124e etage, voor een spectaculair uitzicht over de stad, de zee en de woestijn. Dubai Mall is het grootste overdekte winkelcentrum van de wereld en een bezoek aan de Gold Souk brengt u naar verschillende goudwinkeltjes.

citytrip verenigde arabische emiraten bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Sharjah is een minder bekende plaats dan Dubai, maar heeft tal van musea. U komt veel meer te weten over de historie en de cultuur van de emiraten. Ook in het Ajman Museum in Ajman, kunt u veel leren over de geschiedenis van de regio. Wilt u liever wat meer actie tijdens uw citytrip, maak dan een woestijnsafari. U maakt in jeeps een tocht langs de mooiste woestijnbanken in het gebied. Als klapper kunt u de zon zien ondergaan in de woestijn, een unieke ervaring.

verenigde arabische emiraten hotel hotels

Hotels

In de Verenigde Arabische Emiraten is het bijna het hele jaar door zomer. Gezien de sterk oplopende temperaturen in de Verenigde Arabische Emiraten, zult u merken dat praktisch alle hotels en winkels voorzien zijn van een goed werkende airconditioning. Veel grotere hotels worden redelijk tot goed beoordeeld. De machtige vijf-, zes- en zeven sterren hotels met  ongekend luxe zijn niet voor iedereen weggelegd. Maar ook de minder imposante hotels zijn vaak prima geïsoleerd tegen de warmte en voorzien van goede airco’s om de leefbaarheid te vergroten.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...