Citytrip Japan

Citytrip Japan

hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Vliegtuig
bezienswaardigheden Bezoek de stad Tokyo
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Maak een citytrip naar Japan, het land van de rijzende zon

Japan, in het Oosten van Azië, bestaat uit meer dan 3000 losse eilanden. Lang niet alle eilanden zijn even druk bevolkt. De meeste mensen wonen op de vier grootste eilanden. Deze eilanden zijn dan ook het leukst om te bezoeken. Japan is een land van grote contrasten. Ultramoderne treinen rijden langs pittoreske dorpjes, gigantische wolkenkrabbers staan tegenover eenvoudige houten huisjes. In Japan kunt u uitgebreid winkelen. De Japanse bevolking is idolaat van technische gadgets. Maar ook de natuur in Japan is erg mooi. Bij Mount Fuji vlakbij het stadje Hakone, heeft u prachtig uitzicht op de oude vulkaan, terwijl u ligt te ontspannen in de warmwaterbronnen. Meer kunt u zich toch niet wensen?

Stad in Japan


Bekijk alle citytrips naar Japan


Citytrip top 3

Uw Citytrip naar Japan

citytrip japan steden

De bekendste steden

Zegt u Japan, dan zegt u Tokyo. U kunt zich voorstellen dat een metropool als Tokyo tal van bezienswaardigheden heeft. Zo kunt u naar de Tokyotoren, het keizerlijke paleis, Akihabara, en Shinjuku met zijn imposante wolkenkrabbers. Na Tokyo is Kyoto de meest bekende stad van Japan. Kyoto is gespaard gebleven tijdens WOII, waardoor er nog veel oude bouwwerken te bewonderen zijn. Er zijn duizenden tempels en tuinen en natuurlijk het gouden paviljoen Kinkakuji. Een bezoek aan Kyoto is zeer de moeite waard.

citytrip japan bezienswaardigheden

Bezoek Nara of Okinawa

Nara ligt op het eiland Honshu. In Nara staan eindeloos veel tempels, waarvan er een groot deel op de lijst van werelderfgoed staan. In een van die tempels, Todaji, staat een Boeddhabeeld van 15 meter hoog. Wilt u meer een strandvakantie, dan kunt u kiezen voor het tropische eiland Okinawa. Het eiland heeft uitgestrekte zandstranden en kleurrijk koraal. Op Okinawa staat muziek centraal. Bent u in de gelegenheid, bezoek dan ook eens een authentiek festival in Japanse Reggae stijl.

japan hotel hotels

Hotel

De meeste steden in Japan zijn goed te bereiken met openbaar vervoer. De goede infrastructuur is mede de oorzaak dat veel hotels allerlei excursies aanbieden. Met het gemak van het bestellen van een brood, kunt u aan de hotelbalie een- of meerdaagse excursies regelen. En dat is erg handig, gezien de taalproblemen die u kunt ondervinden bij excursies naar kleinere dorpjes. Zeker in kleinere gebieden worden de Japanse tekens niet altijd vertaald. In de grote steden kunt u met de Engelse taal prima redden.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...