Citytrip China

Citytrip China

hotels Hotels en appartementen
vliegtuig Vliegtuig
bezienswaardigheden Bezoek o.a. Hong Kong of Peking
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

De highlights voor een Citytrip China op een rij

China staat bol van prachtige plekken om te bezoeken. Het land kent een rijke historie, die op de meest onverwachte hoeken tevoorschijn komt. De eerste overblijfselen die duiden op menselijke aanwezigheid stammen af van ruim 700.000 jaar geleden. De bewoners van toen waren veelal nomaden. Zo’n 6000 jaar geleden zijn de eerste mensen zich op 1 plaats gaan settelen. De Shang Dynastie is de eerste bekende heersende dynastie van China. Sindsdien zijn er velen dynasties gekomen en gegaan, waarbij vele mooie schatten, tempels en gebruiken bewaard zijn gebleven. Er is meer dan voldoende te zien en te ontdekken in China. In principe kunt u het land het hele jaar door goed bezoeken. De beste maanden zijn april, mei en september, oktober.


Bekijk alle citytrips naar China


Citytrip top 2

Uw Citytrip naar China

citytrip china steden

Populaire steden

Peking is een stad van uitersten. Met zijn Plein van de Hemelse Vrede en de Forbidden City aan de ene kant en Sun Yat Senpark en hutongs aan de andere kant, waan je je in twee totaal verschillende werelden. Aanrader is het Badachu Park met zijn heilige tempels. Hongkong heeft net als New York een 24-uurs economie met een hightech uitstraling. Dit is tijdens de Symphony of lights prachtig om te zien. Shanghai is een echte trendsetter op het gebied van mode, economie en politiek.

citytrip peking bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

China heeft veel meer te bieden dan de grote steden. Het zou daarom jammer zijn om uw langere citytrip China alleen te beperken tot de hierboven genoemde mogelijkheden. U heeft China pas écht gezien, als u op de Chinese Muur heeft gelopen, of als een ware historische handelaar de zijderoute heeft bereisd. Laat uw fantasie de vrije loop bij de Drakenpoort, de Gouden Tempel, de Bamboetempel en het Stenen Woud bij Kumning.

hotel china hotels

Hotels

China staat in Europa bekend als een vies land. Terwijl de Chinese hygiëne voor het eigen lichaam juist heel secuur is. Het spugen in het openbaar wordt gedaan om de luchtwegen schoon te houden. Ten tijde van de Olympische Spelen in Peking, is er door de regering sterk gecontroleerd op het verminderen van dit gedrag. Wat de hotels betreft, is het aan te raden om voordat u een overnachting boekt, op een of meerdere onafhankelijke websites de recensies te lezen, om teleurstelling te voorkomen.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...