Citytrip Hong Kong

Citytrip Hong Kong

bezienswaardigheden Bezoek o.a. Clock Tower Hong Kong en Man Motempel
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Citytrip Hongkong – Do ‘the walk of fame’ in Azië

Deze Chinese metropool wordt ook wel het New York van Azië genoemd. Tientallen wolkenkrabbers domineren de skyline van Hongkong en in het centrum is er tijdens een citytrip Hongkong van alles te zien en te doen. U kunt hier prachtige tempels bezoeken, diverse musea bezichtigen en wandelen door bijzondere parken midden in de stad. Uiteraard kunt u tijdens uw citytrip Hongkong naar hartenlust winkelen, want in Azië vind u de meest toonaangevende modemerken in trendy winkelgebieden. In Hongkong valt u van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld wordt moderne architectuur zo geraffineerd gemixt met historische bouwwerken. Met de Star Ferry kunt u de stad vanaf het water bewonderen en vanaf Victoria Peak heeft u vanaf het hoogste punt van de stad een ademend uitzicht over Hongkong.

Bekijk alle citytrips naar Hong Kong


Citytrip top 3

informatie

Waarom Hong Kong?

  • Bezoek het indrukwekkende Po Linklooster, gelegen op een berg
  • Bezichtig de vele wolkenkrabbers op Victoria Peak
  • Beleef een avontuurlijk dagje in Hong Kong Disneyland

Uw Citytrip naar Hongkong

vliegveld hongkong vervoer

Vervoer naar Hongkong

Met een rechtstreekse vlucht vanaf Schiphol Amsterdam kunt u in ongeveer 11 uur tijd naar Hongkong vliegen. Een goedkopere optie is een vliegreis met tussenstop waarbij u ongeveer 3 a 4 uur bij de reistijd op kunt tellen. Diverse bekende luchtvaartmaatschappijen bieden tickets aan naar deze Chinese metropool. De internationale luchthaven van Hongkong is genaamd Chek Lap Kok en ligt op een kunstmatig aangelegd eiland. Het vliegveld heeft al meerdere malen de prijs voor ’s werelds beste luchthaven gekregen.

citytrip hongkong bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

In Hongkong is de filmindustrie een bloeiende handel. In deze stad kunt u dan ook de Chinese versie van de Walk of Fame vinden, genaamd Avenue of the stars.  Grote namen van Chinese acteurs hebben hier een eigen ster. Omdat deze dichtbevolkte stad relatief klein is, kunt u in Hongkong veel hoogbouw vinden in de vorm van imposante wolkenkrabbers en andere enorme gebouwen. Daarnaast zijn er ook nog een heleboel traditionele bouwwerken te vinden, zoals de Wong Tai Sin Tempel en de 10.000 Buddha’s Temple.

hongkong hotel hotels

Hotels

In Hongkong kunt u kiezen uit diverse soorten accommodaties in uiteenlopende prijsklassen. Van eenvoudige pensions tot luxe hotels. Als u van plan bent om low-budget ergens te gaan overnachten tijdens uw citytrip Hongkong, dan is het raadzaam om van te voren op zoek te gaan naar betrouwbare recensies, omdat sommige goedkope hotels behoorlijk wat te wensen over laten. Over het algemeen vindt u in deze grote stad hotels met een status tussen de 2- en 6-sterren. De duurste en meest luxueuze hotelovernachting boekt u rond Victoria Haven.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...