Citytrip Griekenland

Citytrip Griekenland

hotels Hotels en appartementen
bezienswaardigheden Bezoek o.a. de stad Athene
Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Op ontdekkingstocht in de bakermat van Europa tijdens een citytrip Griekenland

Met een citytrip Griekenland kiest u voor een ontdekkingstocht in de bakermat van Europa. Nergens anders komt u zoveel geschiedenis tegen. Voor cultuurliefhebbers is Griekenland dan ook een geweldige bestemming. Laat u in hoofdstad Athene bijvoorbeeld vereeuwigen met het eeuwenoude Parthenon. Of duik in plaats van de geschiedenis in het bruisende stadsleven van Griekenland zelf. Dit land staat bekend om haar vele sfeervolle marktjes waar u prima een hele middag kunt struinen langs alle producten die worden aangeboden. Griekenland heeft ook een van de beste keukens ter wereld. In een van de vele Griekse restaurants schotelt de gastvrije bevolking u maar al te graag de heerlijkste vlees- en visgerechten voor.  Bestel tenslotte een ouzo en proost op een geslaagde citytrip Griekenland.

Bezoek o.a. de stad Athene


Bekijk alle citytrips naar Griekenland


Uw Citytrip naar Griekenland

citytrip athene steden

Populaire steden in Griekenland

Tijdens een citytrip Griekenland is het lastig kiezen tussen alle mooie steden die dit land rijk is. Wordt het de hoofdstad Athene met al haar monumenten uit de Oudheid of toch Heraklion of Patras? Athene is met meer dan drie miljoen inwoners de grootste stad van Griekenland. Eeuwen geleden ontstond hier de democratie. Griekenland is dan ook de bakermat van de Europese beschaving, en Athene is daar het bewijs van. Voor geschiedenisliefhebbers is een citytrip Griekenland dan ook een geweldige keuze.

citytrip athene bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden

Bijna nergens in Europa vindt u zoveel bezienswaardigheden uit de Oudheid als in Griekenland. Enkele monumenten zijn een symbool geworden van dit land, zoals het Parthenon. Bij een bezoek aan deze bezienswaardigheid waant u zich weer even terug in de tijd. Tijdens een citytrip in Griekenland komt u ook veel paleizen tegen. In Heraklion trekt bijvoorbeeld het ‘Paleis van Knossos’ ontzettend veel bekijks. Deze bezienswaardigheid is maar liefst 4000 jaar oud, en u vindt hier nog resten van de Minoïsche beschaving.

hotel athene hotels

Hotels

U wilt in Griekenland natuurlijk een comfortabel verblijf. In het hart van de Griekse hoofdstad Athene bevinden zich een aantal nette hotels, waaronder het Electra Palace Hotel, Hotel Plaka, Arion Hotel en Achilleas Hotel. Deze liggen op loopafstand van het centrum. Ze vormen een perfecte accommodatie voor een wandeling ’s avonds of om het nachtleven van Athene te ontdekken. Verblijft u liever nabij het strand? Kies dan voor een citytrip naar Heraklion en verblijf in ‘Hotel Agapi Beach’, vlakbij het strand.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...