Connections

Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Voordelig de wereld over met Connections
Connections is een Belgische reisorganisatie die goedkope tickets naar bestemmingen wereldwijd aanbiedt. U heeft de keuze uit meer dan 500 reisbestemmingen over de hele wereld. Wie kiest voor Connections kiest voor service tegen de allerlaagste prijs.

Goedkope vliegtickets
Connections heeft ruim 29 jaar ervaring in de reisbranche en heeft in die tijd een handig netwerk opgebouwd. Hierdoor is de reisorganisatie gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk. Bovendien kunnen ze u vliegtickets aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De medewerkers van Connections hebben zelf ook enorm veel reiservaring en kunnen u dan ook voorzien van waardevolle adviezen als het gaat om uw volgende droomreis.

Tickets of complete citytrip
Bij Connections boekt u eenvoudig en voordelig uw tickets voor uw citytrip. Wie kiest voor gemak en comfort boekt een complete citytrip inclusief vlucht en hotelovernachting. Populaire bestemmingen zoals Riga, Madrid en Istanbul heeft Connections in het assortiment evenals talloze andere mooie bestemmingen voor stedentrips.

De top 3 citytrips van Connections

informatie

Waarom Connections?

  • Voordelige vluchten
  • Keuze uit een vlucht + hotel
  • Diverse bestemmingen over de hele wereld

Handige reistips & deals

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...

tapas

De beste tapas bars in Barcelona

Tijdens een vakantie of citytrip in Barcelona beleeft u als toerist verschillende hoogtepunten. Een eerste (culturele) hoogtepunt wordt bereikt bij het aanschou...