Prijsvrij

Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Bezoek Prijsvrij indien u op zoek bent naar de beste deal voor uw vakantie. Wilt u met de kinderen lekker een weekje all inclusive naar de Turkse zon of kiest u voor een actieve vakantie in de Noord-Italiaanse bergen. Neem een kijkje op de website van Prijsvrij en zie welke aantrekkelijke deals ze voor u en uw gezin in petto hebben. U betaald geen boekingskosten en u hebt de keuze uit een enorm assortiment. Gegarandeerd dat er ook voor u en/of uw gezin iets leuks bij zit.

Citytrips

Zijn jullie meer van de citytrips? Worden jij helemaal blij van het leven in een grote Europese stad? Of doe eens gek en breng een bezoekje aan Marrakech, Moskou of New York. Iets langer vliegen, maar dan hebt u wel een fantastische bestemming. Liever dicht bij huis een korte periode weg? Kijk dan eens wat steden zoals Lissabon, Edinburgh, Reykjavik, Helsinki of Athene u te bieden hebben. Ook de alom bekende steden zoals Rome, Berlijn, Barcelona en Londen worden u aangeboden.

Waarom Prijsvrij?

Boeken bij Prijsvrij is eenvoudig, goedkoop en de voorwaarden zijn er prima. Prijsvrij is aangesloten bij de SGR en ANVR.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...