Prijsvrij

Wij vergelijken
neckermannexpediatuiconnectionstravelbirdvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

Bezoek Prijsvrij indien u op zoek bent naar de beste deal voor uw vakantie. Wilt u met de kinderen lekker een weekje all inclusive naar de Turkse zon of kiest u voor een actieve vakantie in de Noord-Italiaanse bergen. Neem een kijkje op de website van Prijsvrij en zie welke aantrekkelijke deals ze voor u en uw gezin in petto hebben. U betaald geen boekingskosten en u hebt de keuze uit een enorm assortiment. Gegarandeerd dat er ook voor u en/of uw gezin iets leuks bij zit.

Citytrips

Zijn jullie meer van de citytrips? Worden jij helemaal blij van het leven in een grote Europese stad? Of doe eens gek en breng een bezoekje aan Marrakech, Moskou of New York. Iets langer vliegen, maar dan hebt u wel een fantastische bestemming. Liever dicht bij huis een korte periode weg? Kijk dan eens wat steden zoals Lissabon, Edinburgh, Reykjavik, Helsinki of Athene u te bieden hebben. Ook de alom bekende steden zoals Rome, Berlijn, Barcelona en Londen worden u aangeboden.

Waarom Prijsvrij?

Boeken bij Prijsvrij is eenvoudig, goedkoop en de voorwaarden zijn er prima. Prijsvrij is aangesloten bij de SGR en ANVR.

Handige reistips & deals

tapas

De beste tapas bars in Barcelona

Tijdens een vakantie of citytrip in Barcelona beleeft u als toerist verschillende hoogtepunten. Een eerste (culturele) hoogtepunt wordt bereikt bij het aanschou...

Bespaar op uw citytrip naar Londen met deze tips

Heeft u een citytrip naar Londen geboekt? De activiteiten in Londen zijn vrij prijzig. Een museum, boottocht over de Thames, een bezoek aan London Eye en andere...