VakantieDiscounter

Wij vergelijken
expediatuiconnectionsvakantiediscounterbooking
Wij vergelijken
citytrip aanbieders

De VakantieDiscounter is een online reisbureau dat in het jaar 2000 is opgericht. De VakantieDiscounter startte in Arnhem (Nederland) maar zit inmiddels in Amsterdam (Nederland). De organisatie is door de jaren heen ontzettend groot geworden door te strijden voor de laagste prijzen. Ze bieden meer dan 10.000 locaties aan, die zich bevinden in meer dan 50 verschillende landen.

Ook hebben ze inkoopcontracten met (bijna) alle Nederlandse touroperators. Het maakt bij de VakantieDiscounter niet uit wie de reis aanbiedt, als het maar de meest voordelige optie is.
Ze werken vanuit één locatie en vrijwel alles gaat via het internet en selfservice. Dit zorgt ervoor dat de VakantieDiscounters u écht de allerbeste deals kan aanbieden.

Citytrips

De VakantieDiscounter is fan van stedentrips. Ze bieden veel verschillende stedentrips aan. Dichtbij huis? Dat kan. Geniet een paar dagen in Brussel, Maastricht of Keulen. Liever lekker ver weg? Ook mogelijk. Bezoek de stand en het strand in Barcelona of Valencia. Of bewonder Londen vanuit de Londen Eye. Kortom: er is voor ieder wat wils.
Natuurlijk worden ook deze stedentrips tegen de laagst mogelijke prijs aangeboden.

Waarom VakantieDiscounter?

De voornaamste reden om uw vakantie te boeken bij de VakantieDiscounter is natuurlijk de lage prijs van de reizen. Daarnaast is de VakantieDiscounter 7 dagen per week bereikbaar en zijn ze altijd klantvriendelijk.

Over veiligheid en garantie hoeft u zich ook geen zorgen te maken. De aangeboden reizen vallen al sinds de oprichting onder de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Ook is de organisatie lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen.

Handige reistips & deals

Een citytrip met de auto? Dit zijn leuke mogelijkheden!

Een citytrip maken met het vliegtuig is één van de populairste opties, het nadeel van het vliegtuig is wel dat je veel tijd verliest aan het inchecken, de dou...

londen blog

Proef de magische kerstsfeer in Londen

Eén van de Europese hoofdsteden waar het meest naar de kerstperiode wordt toegeleefd is ongetwijfeld Londen. De Engelsen zijn dol op Kerst en dat steken ze nie...